Luotettavat autokorjaamopalvelut paikallisesti!

Autohuolto

Laadukasta autohuoltoa Lahdessa

Autohuolto on syytä teetättää ammattilaisella, sillä näin voit varmistua saavasi parasta mahdollista palvelua ja vastinetta rahoillesi. Meiltä saat niin rutiininomaiset huoltotoimenpiteet (öljyjen, hihnojen, tulppien ja vastaavien kulutusosien vaihdot) kuin suuremmat ja läpikotaisetkin autokorjaukset. Katsastushuoltomme ansiosta autosi läpäisee katsastuksen, sillä korjaamme ja huollamme kaikki mahdollisesti löytyneet viat ja haemme leiman. Ilmastointihuollot sekä R134A ja uudemmalle R1234YF kylmä-aineille.

Varaa autollesi aika huoltoon

Toimiva, paikallinen ja luotettava autohuolto on vain parin hiirenklikkauksen tai puhelinsoiton päässä. Varaa nyt oma aikasi  autohuollolle, ja jätä loput meidän huoleksemme! Meillä autosi on taatusti osaavissa ja hyvissä käsissä.

Autokorjaamomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.30-16.30.

Varaa huolto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lahden Ykköshuolto Oy
Laatukatu 20
15680 LAHTI

Y-tunnus: 2330821-9
Puh: 03 8770 120

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lahden Ykköshuolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa